Sos Veloute

sos-veloute_size5
Ingrediente

3 linguri faina ,

Metoda de preparare

Incalzeste supa. (reteta de supa concentrata de pui o gasesti aici)

Topeste untul intr-o oala, pe foc mic, fara sa il lasi sa se arda. Adauga toata faina odata si amesteca. Da focul mai tare si continua sa amesteci timp de 2 minute.

Adauga peste rantas cateva linguri din supa incalzita si maesteca bine. Apoi, toarna treptata toata supa, amestecand rapid cu un tel. Lasa sosul sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa se ingroase.

Condimenteaza cu sare si piper, iar la final strecoara sosul printr-o sita deasa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s