Cus-cus cu ceapa si pui la cuptor cu prune uscate si ceapa

couscous-01

Ingrediente
6 linguri de cuscus
2 bucati mai maricele de pept de pui
5 prune uscate
1 ceapa mare


1 sos de soia dark (este un sos de soia mai gros si mai inchis la culoare, avand la baza sosul light de care am vorbit anterior, dar lasat la maturat. In procesul de productie i se adauga melasa si colorant alimentar caramel.) Se poate inlocui cu o pingura de miere si 2 lingurite de soia light

Se feliaza ceapa marunt jumate se pune la prajit in putin ulei in tigaie si dupa ce se rumeneste se adauga cuscus-ul se amesteca un pic si apoi pui apa peste cat sa acopere timp de 10 min la fiert se lasa.

Separat intr-un bol de sticla cu capac se adauga un pic de ulei fasiile de pui peste prumele uscate sectionate pe din doua si jumatatea de ceapa ramasa.Se adauga peste max 2 lingurite de soia dulce si se adauga apa peste cat sa acopere jumatate din compozitie.
Se lasa la cuptor 180 timp de 30 de min.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s