Lasagna cu ciuperci și spanac

Ingrediente:

  • baby spanac
  • ciuperci
  • ceapă
  • 2 ardei rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 sos de roşii
  • busuioc
  • foi de lasagnia
  • Beshamel – ulei, făină, lapte,parmezan
  • lapte

Ceapa, usturoi, morcov si ardei se calesc separat intr-o tigaie.

Se feliaza ciupercile cat mai subtire, se spala spanacul, se condimenteaza pasta de rosii si se monteaza intr-o tava.

O foaia de lasagna, sos bechamel, ciuperci, compozitie, sos de rosii, spanac.

Se adauga un pic de lapte peste toata compozitia daca pare prea uscat.

Se lasa la cuptor pret de 30 min 200 de grade.

Pofta buna!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s