Sushi

???????????

Pentru ca orezul nostru sa aiba gustul specific al orezului de sushi, trebuie sa adaugati otet Japonez imediat ce il scoateti din oala. Iar ca oricare alta etapa din ceremonioasa retata a orezului de sushi, in mod evident si condimentarea are partile ei specifice. Pentru 2 cani de orez folositi 4 linguri de otet, 3 linguri de zahar si o lingurita de sare. Puneti doar otetul, zaharul si sarea si amestecati pana cand zaharul si sarea se topesc in intregime. Turnati otetul peste orez si amestecati bine. Lasati orezul sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei. Chiar daca doriti sa grabiti racirea sa, nu bagati orezul in frigider pentru ca acest lucru il va deteriora. Aveti rabdare pentru ca rezultatul final merita cu siguranta.

VIEW MORE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s