Vadas


Ingrediente:

  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1kg morcovi
  • 1 caserola vrabioara vita
  • unt
  • lapte
  • foi de dafin
  • faina
  • zahar
  • paste

Se taie carnea si se condimenteaza cu sare si piper.

Se taie o ceapa si se prajeste pret de 3 min impreuna cu carnea intr-un vas cu presiune.Se adauga morcovii razaluiti si se acopera cu apa,se mai adauga  foi de dafin, sare pieper.Se lasa la fiert 40 de min.

Dupa ce a fiert se separa carnea de morcovi   si se da prin mixer adaugand sucur ramas cat consideri.

Se topeste 2 linguri de zahar.

Se face un rantas din unt si faina . Apoi adaugi morcovii facuti pasta si adaugi zaharul ars si un pic de lapte.

Se fierb pastele si mai departe….

Pofta buna !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s