Paste cu motzarela si rosi

2013-12-14 15.58.33

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt poate si mai putin
  • 1 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • paste
  • o conserva rosii
  • motzarela
  • cascaval ras o bucata
  • Se pun pastele la fiert.

Conserva de rosii de desface si se condimenteaza cu zahar, sare, piper, cimbru si se incalzeste la cuporul cu microiunde.

Se taie marunt bucatele motarela si se aseaza pe fundul fiecarei farfurii.

Se razaluieste cascavalul. Se topeste untul apoi se adauga faina si se amesteca in continuu,treptat se adauga laptele pana se mai dezgroasa sosul. Apoi adaugi cascavalul si sosul e gata pentru paste.

Dupa ce s-au fiert pastele se amesteca cu sosul si se serveste in farfurii peste motzarela taiata.

Se pune dupa preferinta sosul de rosii peste paste.

Pofta buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s