Pulpe de rata cu cartofi la cuptor

20131130_171134

Ingrediente:

  • 3 cartofi mari
  • 2 pulpe rata
  • 1 lingura Ketchup Heintz
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura sos Wester Jack Daniels
  • 1 lingura soia
  • 100 ml de vin rosu dulce de preferat

Se pun la fert in oala sub presiune timp de 40 de min pulpele congelate.

Se prepara sosul din toate ingresientele de mai de sus.Se scot pulpele si se pun la prajit in tigaie cu un pic de ulei pe fiecare parte, pret de 3 min fiecare.

Apoi pui sosul si continui sa prajesti pana se reduce sosul.Cu o lingura acoperi pulpele de pui mereu.

Cartofi se curata si se feliaza si si se condimenteaza cu boia ,curry, knor, piper ulei si cimbru si se baga in cuptor pe o tava pret de 40 min.

Pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s