Somon la tigaie cu cartofi si dovlacei

Ingrediente :

  • Cartofi
  • 2 Dovlacei
  • Somon cu os
  • Vegeta
  • Cimbru
  • Ulei


Mod de preparare:

Se taie felii cartofii si dovlaceii.Se amesteca intr-un bol cu vegeta si un pic de ulei.

Se aseaza separat pe o foaie de copt intr-o tava si se pun la cuptor 30 – 45 de minute.

Se asezoneaza somonul cu cimbru din plin combinat cu ulei sare si piper.

InainteĀ  cu 5 minute de servirea mesei se pune somonul la prajit in tigaie cu capac si pe lasa 4-5 minute pe o parte si pe alta.

Pofta buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s