Cartofi, ciuperci uscate, pui la tigaie

Ingrediente:

  • Pui
  • Cartofi
  • Ciuperci uscare
  • Amidon
  • Ulei
  • Sare
  • Piper


Mod de preparare :

Se iau ciupercile uscate ( cantitate mica) si se dau prin robot sa ajunga la forma de praf.

Puiul taiat felii se asezoneaza cu piper si sare si se presare peste ambele parti praful de ciuperci uscate.

Cartofii se dau prin razitoare si se amesteca cu 1 lingura de amidon pentru o mai buna imbinare.

Se incinge uleiul si se prajeste pe rand 4 bucati de “clatite ” de cartofi.

Se pune puiul la prajit in tiganie siĀ  la final se aseaza pe o farfurie o felie de cartofi una de pui una de cartofi una de pui.

Pofta buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s