Coconut Macaroons

Ingrediente:
  • 5 albuşuri de ou
  • 2/3 ceasca de zahar granulat
  • 100 – 250 de nucă de cocos fulgi
  • 1/2 lingurita extract de migdale
  • 1/4 lingurita extract de vanilie
  • vârf de cuţit de sare


Mod de preparare:

Într-o cratiţă mare combina albuşuri de ou, zahăr şi fulgi de nucă de cocos şi se fierbe la foc mediu-scăzut de căldură, amestecand frecvent până când toate ingredientele se combina împreună, aproximativ 12-15 de minute.
Amestecul trebuie să fie lipicios şi umed, nu uscat. Eliminaţi de la căldură şi se amestecă înextractele de migdale si vanilie.

Pe o farfurie lăsaţi să se răcească in  înfrigider aproximativ 30 de minute.Se incalzeste cuptorul la 300 °. Folosind o lingura, creati bilutze  pe foaie de copt .Se coace 27-30 minute sau până la auriu.

Pofta buna!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s