Pui chinezesc cu miere

Ingrediente

Compozitie:

  • 4 linguri amidon porumb
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 cana de apa
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 ou
  • 1 albus de ou

Sos:

  • 1+1/2 linguri de ulei
  • 2 lingurite de ghimbir (pudra)
  • 3 linguri de usturoi tocat marunt (4 -5 catei)
  • 1 lingurita de sare
  • 3 linguri de miere
  • 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • seminte de susan


Se amesteca toate ingredientele de la compozitie si se lasa 30 de minute acoperit.

Se taie fasii puiul apoi se trece prin compozitie si se prajeste in ulei.

Pentru sos,usturoiul si ghimbirul se calesc in ulei.Se adauga sarea, mierea si apa.Amidonul se amesteca separat cu o lingura de apa si apoi se adauga in sos.Sosul se fierbe 2 minute.

Se aduaga puiul prajit, susan si se amesteca. Se serveste cu orez

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s