Supa de spanac

Ingrediente:

  • 1 lingura de ulei de măsline
  • 1 ceapa maro, înjumătăţit, tocate
  • 1 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1/2L (1 ceasca), supa de pui
  • 1 cartof, curatati, tocate
  • 2 legături de spanac – curăţate, spălate
  • Sare si piper negru proaspat macinat
  •  (1 cana) lapte

 

Mod de preparare :
Incalziti uleiul în tigaie mare .Se taie marunt usturoi, ceapa, si se pune in tigaie pentru 5 minute.La el se adauga si cartoful taiat bucati mici.
Adauga supa de pui (1 pahar de apa si o jumatate de cub supa) si lapte degresat. Se aduce la fierbere, se acoperă şi se fierbe timp de 10 minute.Se amestecă în jumătate de spanac, se acoperă şi se fierbe timp de 10 minute sau mai mult.Se răcească uşor, se transferă apoi supa într-un blender.
Adauga restul de spanac in amestec . Amesteca pana se omogenizeaza.
Pofta buna!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s