Cartofi feliati la cuptor

Ingrediente necesare:
  • 4 cartofi
  • ulei
  • sare
  • 2 betigase chinezesti

Ideea in sine e usoara, se curata cartofii apoi se spala. Se taie un pic din partea de jos a fiecarui cartof pentru a fi mai stabili cand ii asezi pe tocator. Iei cele doua betigase si le pui de-a lungul cartofului, de-o parte si de alta si apoi feliezi subtire cartoful, avand grija pentru a lasa partea de jos intacta. Cartoful apoi taiat, se prelinge cu ulei, pentru a prinde textura crocanta ,se sareaza si se pune pe tava in cuptor. Se lasa in cuptor aproximativ 1 ora la temperatura de 200.

Pofta buna !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s